Curs Web Design

Curs Web Design

Pagina principala aici http://www.softedu.eu

In acest curs de Web Design vom descoperi o formidabila suita de editare web profesionala, gratuita si legala, inclusiv instrumente de editare de imagine si chiar imagine panoramica.

Veti putea crea o pagina web profesionala, urmarind cateva lectii video, extrem de precis concentrate pe exact ceea ce trebuie sa stiti pentru dezvoltare de webdesign profesional. Click pe imagini!

Vom construi pagina web de la zero, inclusiv imaginile care intra in componenta sa, ocupand-ne de crearea unui baner cu o fotografie panoramica, corectarea fotografiei, alegerea unei scheme de culori pentru pagina web, schitarea layoutului paginii web. Exemplu

Un curs de web design extrem de concentrat si eficient!
In cele din urma vom invata sa editam o filmare proprie, sa creeam un video clip din aceasta, sa adaugam imagini si sa le transformam in alt videoclip, sa editam titluri, efecte video, tranzitii, dupa care vom exporta filmul, il vom publica pe youtube apoi il vom ingloba intr-o pagina web.

Curs Web Design

Curs Web Design

Vom edita un layout, trecand prin toate elementele de editare html, vom crea structura de navigare si linkurile, vom completa continutul paginii web, vom folosi propriile butoane roll-over la care vom edita fiecare stare, vom folosi e-frames, vom insera si formata text, tabele, imagini, filme, scripturi JavaScript si vom crea un fotoalbum flash

Vom invata sa editam o pagina template/master, pentru ca atunci cand este nevoie de modificari, sa nu editam fiecare pagina web componenta, ci doar sa editam pagina Master, schimbarile reflectandu-se imediat asupra celorlalte pagini.

La finalul acestui curs de web design, veti crea aceasta pagina web in mai putin de 2 ore: exemplu >>

Videotutorialele au dimensiunea de 1277/977 pixeli.

Leave a comment